Allgrass bv Logo

Verhardingen

Laat een oprit of terras door ons aanleggen

Niet alleen je gazon, maar eveneens een oprit of terras kan je probleemloos door ons laten aanleggen. Voor bestrating hanteren we tegels, klinkers en hout. Het legpatroon en de kleur zijn volledig vrij te bepalen.

Je mag van ons een totaalaanpak verwachten, van de voorbereidende grondwerken tot de afwerking met sfeerverlichting. Daarbij besteden we ruime aandacht aan de stabiliteit en de afwatering. Zo kan je bestrating zware gewichten dragen en blijven er geen plassen op staan na hevige regenval.

Een omheining in je tuin: ultieme privacy

Een omheining in je tuin is de ideale manier om meer privacy te creëren. Je hebt bij ons zoal de keuze uit houten omheiningen, draadafsluitingen en omheiningen uit aluminium. Naargelang je situatie raden we je een materiaal en merk aan. Uiteraard staat het je vrij om zelf een leverancier voor te stellen.

Zodra je een omheining hebt gekozen, spreken we een datum af voor de plaatsing. We verankeren de afsluiting altijd stevig in de grond, zodat die tegen weer en wind is opgewassen. Stuur ons gerust een bericht als je je afvraagt hoe je jouw terrein op een stijlvolle manier kan afschermen. Wij informeren jou uitvoerig over de opties!

n

Interesse in een oprit, terras of afsluiting?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!